Flying Feeds neste steg

Skjermdump fra E24

Nylig kunne vi lese at «Sorte soldatfluer skal invadere Oslo Børs» (E24). Nyheten kom etter at Flying Feed nå er kjøpt av Denofa i Fredrikstad. Flying Feeds virke fortsetter i datterselskapet Pronofa med samme målsetting og produksjon som vi har drevet med en stund.

Flying Feeds gründer David fortsetter arbeidet. Vi er kjempeglade for at eier med økonomisk styrke og nettverk nå kan ta dette viktige arbeidet videre og vi er stolte over at vi har fått dette i gang.

– Sirkulærøkonomi og bærekraftige proteinkilder er en svært viktig del av den verdenen vi fremover må lage. Vi er stolte og fornøyde med det vi har skapt så langt, og gleder oss veldig til fortsettelse, sier David Tehrani.

Mer kan du lese i pressemeldingen fra Pronofa.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *